Trgovina u našim životima

Odmor

Generalna — Autor drazenkab @ 11:14

Nalazimo se u periodu godišnjih odmora, e i tu je bilo trgovine. Kako bismo inače išli na letovanje da nismo "kupili" neki aranžman? Imamo više mogućnosti: čekovi, kartice ili rate.

Dakle, trgovalo se. Haos, vrućina. Sedimo za kompjuterom i tražimo gde ćemo ići na odmor, koja ponuda je za nas prihvatljiva. Obilazimo turističke agencije, raspitujemo se kod prijatelja. Jako nam je vruće Frown

Koji termini su slobodni, da li se uklapamo? Kuda ići? Šta odabrati? Za šta imamo novca? 

Daleke egzotične destinacije, ili ipak nešto bliže, Hrvatska, Grčka, Crna Gora?

Neki su se već i vratili, neki neće ni ići ili tek treba da idu.

Predlog možda nije loš Kiss pa ako ništa drugo blizu je.

 Vi uživajte gde želite Cool

 

 


Ja i prodaja

Generalna — Autor drazenkab @ 08:27

Našla sam se u ovoj priči slučajno, neočekivano.

Studiram, moram da radim da bih studirala. Onda je krenulo. Prodaja na tezgi, prodavnica, zatim uključivanje u određene mrežne marketinge, prodaje putem prezntacija i sl.

Sve je to jako daleko od mojih želja, očekivanja.

Danas sam tu u prodaji, licem u lice, klasična prodaja, svakodnevna. Dobro, to je nešto što radim da bih živela, usput, dok ne nađem posao. Međutim, to nije trenutni posao. To je pravi posao, stvarni i ja živim od toga.

Sada, kada je to realnost koje sam postala svesna pokušavam da o svemu razmišljam na jedan, za mene novi način. Treba da zavolim to što radim Laughing 

Svakog dana trebam biti raspoložena nasmejana i spremna da pružim potrebnu informaciju. Dolaze ljudi različitih želja, kupovnih moći, obrazovanja, raspoloženja Laughing,Frown. Sa svima komunicirate i nekada se dešava da pozitivnom energijom prosto zračite a nekad prepišete negativnu energiju od sagovornika. Takav dan, komunikacija možda nije dovoljno dobra, možda nejasna. 

Sutra je novi dan, novi ljudi, nova raspoloženja, ali biraćemo dobro raspoloženje i pokušati kad smo već tu da uživamo u trenutku . . . . . .   


Powered by blog.rs