Trgovina u našim životima

26 Avg, 2010

Ja i prodaja

Generalna — Autor drazenkab @ 08:27

Našla sam se u ovoj priči slučajno, neočekivano.

Studiram, moram da radim da bih studirala. Onda je krenulo. Prodaja na tezgi, prodavnica, zatim uključivanje u određene mrežne marketinge, prodaje putem prezntacija i sl.

Sve je to jako daleko od mojih želja, očekivanja.

Danas sam tu u prodaji, licem u lice, klasična prodaja, svakodnevna. Dobro, to je nešto što radim da bih živela, usput, dok ne nađem posao. Međutim, to nije trenutni posao. To je pravi posao, stvarni i ja živim od toga.

Sada, kada je to realnost koje sam postala svesna pokušavam da o svemu razmišljam na jedan, za mene novi način. Treba da zavolim to što radim Laughing 

Svakog dana trebam biti raspoložena nasmejana i spremna da pružim potrebnu informaciju. Dolaze ljudi različitih želja, kupovnih moći, obrazovanja, raspoloženja Laughing,Frown. Sa svima komunicirate i nekada se dešava da pozitivnom energijom prosto zračite a nekad prepišete negativnu energiju od sagovornika. Takav dan, komunikacija možda nije dovoljno dobra, možda nejasna. 

Sutra je novi dan, novi ljudi, nova raspoloženja, ali biraćemo dobro raspoloženje i pokušati kad smo već tu da uživamo u trenutku . . . . . .   


Komentari

 1. Stremimo ka boljem sutra, verujemo u sopstvenu budućnost, čekamo svoju sreću i čekamo,...čekamo,...eto! Bolje da krenemo!:))

  Autor gordanag — 06 Sep 2010, 19:59

 2. prodaja je univerzalna vestina.
  Onaj ko je savladao ima izuzetan zanat u posedu.
  Ako prodaju shvatimo kao nacin da ljudima ponudimo kvalitetnu robu ili usluge,pod optimalnim uslovima za obe strane,stvaramo odnos u kome profitiraju i prodavac i kupac.

  To je,zaista,vestina koju vredi nauciti.
  Mozemo poceti od malog,ali svako ko poznaje svoju vrednost,treba da stremi visokoj prodaji i izuzetnim rezultatima.
  U prodaji,nebo je granica.
  A za dobrog prodavca,uvek ima mnogo posla.
  Pozdrav...

  Autor stepskivuk — 06 Sep 2010, 20:05


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs